Politikens journalister – siger I også undskyld?

Af Naser Khader 537

Jeg vil gerne spørge Politikens journalister: Siger I også undskyld til profetens 94.923 efterkommere – hvem de så end er? Bøjer I jer også for trusler, intimidering og fanatisme, sådan som jeres chef gør?

Hvis svaret er ja, så mener jeg, at Politiken i dag har solgt ud ved overhovedet at forhandle med nogen, hvis eneste ønske er at begrænse ytringsfriheden. De har solgt ud overfor deres kolleger på de øvrige redaktioner, som vil opleve et stigende pres for at gøre det samme – hvad jeg dog håber, at de ikke gør. Men vigtigst af alt, har Politiken solgt ud overfor for dem, som netop Politiken burde have som sit fornemmeste mål at lægge spalter til, at forsvare og at bakke op om: Politiken af alle har valgt at svigte den islamiske verdens frihedskæmpere, som kæmper en daglig kamp med livet som indsats, for at få lov til at kritisere religionen og religionens dogmer.

Må jeg også minde om, at JPs daværende chefredaktør, Juste, beklagede dengang under tegningskrisen, men lige meget hjalp det. For det er ikke det islamisterne vil. Kravet om en undskyldning er og bliver et led i islamisternes generelle strategi for at begrænse den globale ytringsfrihed og religionskritik.

Og jeg som demokratisk muslim føler mig meget krænket – af Politikens underkastelse overfor ’profetens efterkommere’. For det er ikke Politikens opgave at sige undskyld. Det er heller ikke Danmark, der skal sige undskyld – det er Saudi-Arabien.

Ja, Saudi-Arabien. Hvis nogen skal sige undskyld, er det dem. Undskyld for dets åbenlyse foragt for menneskerettigheder, for dets foragt for religionsfrihed og for dets systematiske bekæmpelse af ligestilling. For at fratage kvinder deres stemmeret, for at nægte dem et pas uden mandens samtykke, for kun at regne deres vidneudsagn for det halve af en mands og for at forbyde dem noget så banalt som at køre bil. For at de fattige underbetalte filippinske kristne gæstearbejdere fængsles blot for at besidde en personlig Bibel. Undskyld for sharia-straffe. For håndsafhugning for tyveri og pisk for indtagelse af alkohol. For stening til døden for utroskab og homoseksualitet, ja, jeg kunne blive ved. Saudi-Arabien burde skamme sig, og en undskyldning for at have krænket det land og profetens efterkommere med satiriske tegninger er kort og godt et knæfald for fanatismen.

Men i stedet for er det en tidligere kultur-radikal avis i Danmark, der siger undskyld. Som muslim og demokrat vil jeg derfor gerne understrege: Jeg føler mig ikke krænket over tegningerne. Jeg føler mig til gengæld dybt krænket over Saudi Arabiens krænkelse af menneskerettighederne og Politikens krybende undskyldning.

Tøger Seidenfaden. Skam dig!

537 kommentarer RSS

 1. Af Camilla Langberg

  -

  Kære Naser Khader.
  Tak for dit mod og dine holdninger. Keep on.
  M.v.h.

 2. Af Niels Larsen

  -

  Stakkels dig Khader, stakkels normale læsere og normale debattører.
  Jeg gider næsten ikke mere, og Kocsis, PeterG m.fl. udstiller jo sig selv for alle der bare har en minimal viden om verden idag.
  Hør f.eks. Kocsis: “NATOs nedslagtninger af afghanske børn”!!!! (Denne udtalelse burde anmeldes – manden er jo gal). “PeterG” siger “NATO-terroristerne”. (Hvad KristianA, Samhed m.fl. siger gider jeg slet ikke kommentere mere. De arbejder jo tydeligt sammen og det er da klart at PET skal lure lidt på disse personer. De forsøger hele tiden at føre krigen over i fjendens lejr. De er langt, langt farligere en en CEP, der efter mit skøn har fyret en vittighed af. Det gør de ikke men til gengæld arbejder de altså for at Danmark skal forsvinde og komme på andre hænder. De er langt, langt farligere. Husk HItler gik heller ikke og sagde “jeg vil gasse alle de jøder jeg kan finde” – han GJORDE det som bekendt bare (selvom der er islamister der benægter også dette.)

 3. Af Niels P

  -

  Der er mange måder at møde en vittighedstegning på.

  Der er nogle, der brænder flag og ambassader af.

  Der er nogle, som somalieren, som går til angreb på tegneren med en økse.

  Der er nogle, som advokaten Yamani, som bruger juridske kneb med lyssky oliemilliarder i baggrunden.

  Der er nogle, som Seidenfaden, som bliver bange og undskylder. Og skider på oplysningstiden, Voltaire og det frie ord.

  Endelig er der de fornuftige, som smiler og ryster på hovedet over verdens dårskab. Jeg håber, at vi, de fornuftige, vi, med fornuftens smil, vi, der tror på det frie ord, i sidste ende vil vinde. Vi, der står fast på det frie ord.

  Ligesom Camilla Langberg er jeg glad for, at Naser Khader er på vores hold.

 4. Af peter g

  -

  @Niels Larsen

  Netop. Vi kan ikke have en debat om ytringsfrihed, hvor folk ytrer sig upassende.

  Der burde indføres regler for hvad der er passende og ikke passende, og for det upassende bør folk slæbes i retten og straffes. Det er tillige helt uhyrligt, at Berlingske lægger spalteplads til den slags afvigere – det bør simpelthen forbydes.

  Skriv til Berlingske og til dit folketingsmedlem. Hvis man bliver mange nok, så kan man jo få lukket kæften på alle idioterne.

 5. Af Anja Jensen

  -

  peter kocsis

  “Jacob schmidt rasmussenen er 100% jublende tilhænger af terroristorganisationen Natos krige , der bare på et år har kostet 150 børn i Afghanistan livet”

  Hvorfor fanden tager du ikke bare til Afgahnistan og kæmper på dine venner talibans side din fucking landforrædder.
  Hvad laver sådan en svumpukkel som dig her på vores bredegreader vil du forklare os det ?

 6. Af Anja Jensen

  -

  Ulf Punell

  Skulle CEP fise fra den ene ende af kloden til den anden for at undrage sig skat…hvad ned alle flybilleterne, og alle lejlemål alle disse steder,
  Jeg syntes ærlig talt jeg bliver stresset bare at læse om det LOL

 7. Af Sameh Niazy

  -

  Kim Olsen

  Jeg står fortsat ved at racismedømte ikke skal have adgang til politik. Det er netop læren af nazismens Tyskland.

  Kim Olsen

  Du har jo selv misforstået noget min gode ven. Man bliver ikke dømt for noget man ikke er skyldig i, -ikke hvis man har tillid til den retsstat man lever i. Har du tillid til den danske retsstat??

  -Det har jeg.

  Er man dømt pædofil, tja, så har det en årsag, er man dømt for bankrøveri så har det en årsag, og er man dømt for racisme -sår har det en årsag.

  Har man en dom som pædofil, -får man ikke lov at arbejde i en børnehave, -nogensinde.

  Har man en dom for bankrøveri , får man ikke arbejde i en bank eller som politiman.

  Og sist men ikke mindst så burden man heller ikke tillades at arbejde med politik såfremt man har en racismedom. Det må være i alle borgeres interesse at de folkevalgte i videst muligt omfang respekterer grundloven. Og racisme er netop et emne som grundloven omhandler, så hvordan kan man tjene sit land hvis man er straffet for at krænke grundlovsikrede rettigheder???

 8. Af Ulf Punell

  -

  …så folkens, nu har Sameh meldt sin ankomst her på bloggen.

  …jeg samler mine klude og løber min vej…hjælp!

 9. Af Ulf Punell

  -

  @Anja Jensen

  ..25 graders varme året rundt, og én på opleveren, det må da være noget for en levemand som Carl-Erik.

  …som minus må nævnes, at Carl-Erik risikerer at ramle ind i Sameh i Hong Kong, men det må Carl-Erik så leve med….ja, det møde kunne blive meget stressende for Carl-Erik.

 10. Af peter kocsis

  -

  Anja Jensen

  “Hvad laver sådan en svumpukkel som dig her på vores bredegreader vil du forklare os det ?”

  Vil du forklare os hvad en svumpukkel er?

 11. Af Kim Olsen

  -

  Sameh

  “Du har jo selv misforstået noget min gode
  ven.”

  Jeg har ikke misforstået noget. Det er ikke retsvæsenet som bestemmer hvem der skal i folketinget, det er vælgerne.

  Det hedder demokrati Sameh. Indtil videre har man vist ikke fundet andre styreformer med så mange fordele. Jeg kan selvfølgelig have misforstået også dette, og modtager naturligvis gerne en tilrettevisning fra oraklet fra Hong Kong..

 12. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Kim Olsen.

  Jeg tror ikke på, at Sahmed sidder i Hong Kong!

  Hvorfor skulle en person i Hong Kong, i den grad som Sahmed nu gör, interessere sig for Danmark, og Danske forhold, og hänge med på internet dag og nat, med sine nedvärdigende kommentare, om Danmark, og Danskere?

  Nej Kim, den holder ikke!
  Sahmed sidder i en bagård i Köbenhavn, sammen med sine anarkistiske venner fra Enhedslisten, og de Autonome, og udpönser nye svinagtige indläg mod Danmark, og Danskere, medens han höjst sandsynligt lever på overförselsindkomst!

  M.v.h.

 13. Af Niels Larsen

  -

  Anja, du har helt ret. Hvis vi og NATO er i krig med et terroristland eller en ussel Hitler-agtig diktator (som f.eks. Saddam), og der så i Danmark eller NATO findes mennesker der modarbejder dette ved løgne, aktiviteter m.m. ja, så er de RENE LANDSFORRÆDERE og burde straks retsforfølges. Sådan er det og sådan er loven også. Her iblandt indlæg på Berlingske (særlig) figurerer de f.eks. som Kocsics, Salo, PeterG, Kristian A. og flere andre.
  Jeg synes at regeringen nu burde vågne op – det må sgu være grotesk for de unge danskere og deres familier, hvoraf endda flere ikke vender hjem, – at læse disse landsforræderes bizarre indlæg! Stop it, now hr. Løkke.

 14. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Jeg tilslutter mig fuldständigt Niels Larsen’s ovenstående indläg!

  Og jeg opfordrer Statsministeren, Venstre Konservativ (Naser Khader), og Dansk folke parti, til öjeblikkelig at få strammet begrebet landsskadelig virksomhed, landsforräderri, så vi kan få udmyntet nogle straffe, der viser befolkningen, hvad der er tolerabel, i dagens Danmark, hvor vi med jävne mellemrum modtager döde, og lemlästede Danske soldater!
  Familie, venner og bekendte til disse soldater, kan simpelt ikke längere stiltiende acceptere den tilsvinning, der foregår af Danske soldater, og Dansk indsats i Udlandet!

  Og hvis Socialdemokratiet fölger sig tilskyndet til at bekämpe anti Dansk opträden, vil jeg tro at de er velkomne!

  M.v.h.

 15. Af Ulf Punell

  -

  @Niels Larsen

  Helt enig i din observation.

  Peter Kocsis og Kristian Andersen burde fængsles i mindst 10 år for deres forræderi.

  Måske sidder de allerede i Vestre Fængsel?

  Ligesom Balther fra Canada, den sygelige person, der skriver under flere navne.

  Vennerne af Kocsis og Kristian Andersen er der nok af. Politikens chefredaktør,
  imam Said enh-Fahden, kan melde sig under Kristian Andersens landsskadelige faner.

  Det viser hvilken sørgelig fatning vort land befinder sig i.

  Og når så en hæderlig person som Carl-Erik påpeger hvad disse skadelige eksistenser foretager sig, så smædes Carl-Erik.

  Men Carl-Erik har kæmpet i Fremmedlegionen, kæmpet i Algeriet, og set lidt af hvert. Vælte Carl-Erik kan disse mentaltforstyrrede rotter ikke.

 16. Af Ulf Punell

  -

  @Carl-Erik Pedersen

  Du har sikkert ret i din antagelse.

  Sameh Niazy har åbent erkendt på bloggen, at han stemmer på Enhedslisten; et parti hvor der hverken eksisterer enhed eller list. Listige er disse sørgelige eksistenser ikke, end ikke lystige.

  Så jo, Carl-Erik, du har nok ret i, at Sameh ikke ville tage til det kapitalistisk Hong Kong, når han stemmer på Enhedslisten.

  Desuden kan Sameh ikke tale om andet end emner der er racisme relaterede og handler om Luther.

  Har Sameh nogensinde talt om økonomi?

  Jeg har aldrig set et sådant indlæg, og hvis Sameh bor i Hong Kong, ville det jo have været oplagt at tale om Hong Kong. Men da Sameh ikke bor der, så kan han ikke tale med om den slags.

  Indtil Sameh beviser det modsatte, så holder jeg mig til Carl-Eriks påstand.

 17. Af S Karlsen

  -

  Der er mange af debattørerne som støtter fjenderne af Danmark og dansk kultur. Det er mig fuldstændigt uforståeligt. På den anden side, virker mange af disse, som om de intet liv har ved siden af deres indlæg på alle blogs i Danmark. I bund og grund må det da være trist og er lidt latterligt at sidde og kværne løs foran en skærm; dag ud og dag ind, velvidende at ingen hører efter. Men OK – så render de ikke forvildede rundt i det rigtige samfund.

 18. Af Kristian Andersen

  -

  Der er vist et par stykker der totalt har misforstået hvad YTRINGSFRIHED går ud på.

  Derimod er det klokkeklart, at de samme personer villeblive dømt for racisme hvis de blev anklaget!

 19. Af S Karlsen

  -

  @Kristian Andersen: “Derimod er det klokkeklart, at de samme personer villeblive dømt for racisme hvis de blev anklaget!”
  Nu du nævner emnet; hvordan går det dine anmeldelser fra sidste eller forrige år? Jeg mener at kunne huske at du anmeldte nogle debattører, som du var uenig med, til politiet?

 20. Af Niels P

  -

  Niels Larsen, Carl-Erik Pedersen, Ulf Punell

  I er en flok blå køllesvingende flodheste. Under ledelse af Dolph og B.S. Christiansen burde I sendes på en hemmelig mission til London for at give advokaten Yamani en lærestreg. Bare list jer – ligesom en ninja -ind på hans fornemme kontor og så er det bare om at give ham en omgang med baseball-køllen. Så kan han lære det. (Humor)

 21. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Jeg er overbevist om at Kristian Andersen, bliver nödt til, at komme med nye anmeldelser; men denne gang til Statsadvokaturen, hvor han bliver nödt til, at anklage politiet, for slövhed, eller manglende entusiasme, i forhold til hans rasisme anmeldelser, og andmeldelser om mordtrusler, o.s.v.!

  Jeg har nu siden i forgårds ventet på besög, eller telefon opkald af/Fra politiet; men ingenting sker, det satans politi tager simpelt hen ikke, seriöse anmeldere på alvor!

  Ja Kristian, livet er uretfärdig, isär for en indskränket person som dig!

  M.v.h.

 22. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Niels P.

  Ja, den advokat, kunne godt tränge til at få at vide, hvor David köbte öllet!

  Og jeg er overbevist om, at Ulf Punell, og Niels Larsen, og jeg ville have et glimrende samarbejde, og det isär hvis vi kunne få rygdäkning af Aron Weinbergs “Merkava” panser regiment!
  Jeg hälder til den opfatning, at vi kunne nedlägge et par moskéer samtidig med advokaten, og komme hjem til Kastrup lufthavn, forberedt til en stor fest på ¨Rådhuspladsen, hvor livgarden spiller “Kong Kristian stod ved höjen mast”!

  M.v.h.

 23. Af Niels Larsen

  -

  Nå, nu vil vi igen allesammen blive dømt for nazisme iflg. “Kristian Andersen”! Det er givetvis fordi vi har fortalt ham lidt om hvad man bliver anklaget for landsforrædderi for.
  Det gør jo ondt på ham. Men den ulækre måde han og andre omtaler danske soldater der p.t. er frihedskæmpere på i dag, det skal de ikke have lov til at slippe fra. Jeg vil igen bede Khader og andre politikere om at forfølge dette. Og til Berlingske: Giv disse ekstremister karantæne fra debatten i 1 år.
  (ganske vist er det ikke meget andet end ca. 3 sætninger der ryger ud af KA’s hovede hele tiden, og mere har han jo ikke på skakbrædtet af brikker! He, he, hvis ikke det var SÅ grotesk , var det grinagtigt.

 24. Af Ulf Punell

  -

  @Niels P

  Hvis Aron Weinstein kan stille sin Merkava IV kampvogn til rådighed for Carl-Erik, så buldre jeg gerne med ind i Yamanis kontor i London.

 25. Af Kim Olsen

  -

  S.Karlsen

  “Nu du nævner emnet; hvordan går det dine anmeldelser fra sidste eller forrige år? Jeg mener at kunne huske at du anmeldte nogle debattører, som du var uenig med, til politiet?”

  Jeg var desværre en af dem som Kristian Andersen angiveligt meldte til politiet sidste gang. Det var jeg rigtig ked af i betragtning af at jeg har en uplettet straffeattest, og er offentligt ansat. Jeg har ved et par lejligheder prøvet at få en status fra Kristian, indtil videre uden held, så jeg tror det blev ved truslerne:)

 26. Af Ulf Punell

  -

  @Kim Olsen

  En politi anmeldelse fra Kristian Andersen kommer aldrig.

  Af den simple grund, at det vil tvinge Kristian Andersen til at udlevere sin rigtige identitet til politiet. Den anmeldte ville så kunne udspørge politiet om hvem der har anmeldt ham for racisme. Og så vil Kristian Andersens identitet blive afsløret.

  Det var dét som Carl-Erik forsøgte sig på, da han opgav sin adresse, cpr-nummer og pas nummer. Carl-Erik forsøgte at komme et skridt nærmere Kristian Andersen, ved at komme i kontakt med Kristian Andersen via politiet.

  Men Kristian Andersen ville aldrig politi anmelde nogen her på bloggen, da det vil tvinge ham til at røbe sin identitet, og politiet ville nok heller ikke tage kontakt til nogen, da politiet hurtigt ville kunne mærke hash-lugten der svirrer omkring denne mandsperson.

  Det eneste Carl-Erik fik ud af at opgive sin adresse var, at frimodige kvinder som Anja Jensen, kunne finde på at dukke op på Malmö adressen for at “blive lagt ned”.

  Og, ja, så kan det ikke udelukkes at Mossad kunne finde på at bruge Carl-Eriks pas data til en mission i Algeriet eller andet steds. Selvfølgelig med en anden mands foto…måske en solbrændt 25 årig israeler, en Aron Weinstein?

 27. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Ja, Ulf Punell.

  Hvis mossad kunne få noget konstruktiv, ud af benytte mine dataer, i min ånd, så vil jeg önske dem lykke til, og give dem min fulde accept!

  Aron er mere end 25 år! Tänk på at han er regimentschef, for et avanceret panserregiment, hvilket svarer til en rang af Oberst!

  M.v.h.

 28. Af Kristian Andersen

  -

  Khader må være totalt åndsfraværende på egen blog når han tillader sådan afskum af danske nationalsocialister sådanne ytringer som de mange foegående opkast!

 29. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Kristian Andersen.

  Du mangler at svare os på, hvorledes det går med dine politianmeldelser, for vi er mange der venter i spänding, på dine repasalier, så fortäl os lidt!

  Helt ärlig Kristian, er du ikke lidt nervös for, at der muligvis findes nogle, af de her grimme nationalsocialister, inden for politiet, og statsadvokaturen, som kunne finde på at undersöge dig selv, lidt närmere?

  Jeg kan ihvertilfälde oplyse dig om, at chefen for PET er af jödisk afstamning, og at en person som dig, er den rene läkkerbisken for ham, inden morgenmaden!

  Hav det nu godt Kristian, og glem ikke, at holde os alle på Berlingske blogger underrettet om dine fremskridt i politianmelder sagerne!

  Og så lad du Khader väre ifred, for han har travlt med, at finde nye lovforslag, der skal begränse dine aktiviteter, med tilsvining af dine Danske medborgere!

  M.v.h.

 30. Af Ulf Punell

  -

  @Carl-Erik

  Du tager fejl omkring hvor Sameh Niazy bor og arbejder.

  På dette link er det hævet over enhver tvivl, at Sameh bor og arbejder i Hong kong.

  http://www.dcc.hk/forum/index.php?option=com_content&view=article&id=21:welcome-to-the-new-dcc&catid=5:maincategory

 31. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Ulf Punell.

  Ja Ulf, du har unägtelig ret!
  Jeg har väret inde på linket!

  Men uha uha, den mand har jo med sine venstreorienterede indläg, og nedragning af Danskere, på Berlingske blogge, ödelag alt inden for hans forretningsverdenen, for forretningsforbindelser indenfor relationer Danmark, Hong Kong er efter min bedste overbevisning konservative, og stötter ikke Enhedslisten.

  Så med sine indläg på Berlingske blokke, har han bombet sin virksomhed tilbage til stenalderen!

  Plus den ökonomiske krise, må vel også begränse ham ret kraftig, (Märsk har stort underskud på container trafikken, for öjeblikket)!

  Medens jeg önsker alt godt for Dansk forretningsliv i fjern östen, så önsker jeg alt skidt for venstreorienterede personer!

  Jeg kender ikke nogle Danske virksomheder, der tolererer Enhedslisten!

  M.v.h.

 32. Af Chr. Fr.

  -

  @Carl-Erik Pedersen og Ulf Punell: Too much “Gammel dansk”?! Bevar fornuften. V.h.

 33. Af M. Gregersen

  -

  Mon myndighederne i HongKong ved, hvem Sameh er og hvad han står for?

 34. Af Niels Larsen

  -

  Ulf Punell, tak for dit morsomme, morsomme indlæg om “Kristian Andersen” – Jeg var helt syg af grin. Og hvor har du ret. Nej han skal sgu ikke have noget klinket med politiet. Så kunne det være at de interesserede sig lidt for en mand der så voldsomt hader det danske samfund. Sahmed, skal nok også sørge for ikke at komme for tæt på at oplyse – hvem og hvad HAN egentlig er og laver.

 35. Af Ulf Punell

  -

  Her er lidt inspiration til Kristian Andersen.

  Zenia Stampe fra Det Radikale Venstre, anmelder politiet for racisme:

  http://politiken.dk/indland/article917554.ece

 36. Af poul pava

  -

  EKSTRABLADET andre medie samt diverse BLOGS
  har tit en 1700 TALS forside -den ska tale til den absolutte laveste fællesnævner HÆVNEN -det ska få DERES læsere/medpatienter til at spytte på den der står lænket ved kirken den dag -jeg håber det indimellem er forkert når ekstrabladet og andre der for hovedet på BLOGGEN
  påstår at folket har talt og dømt -for det minder mig I UHYGGELIG GRAD… om en krigsherre / probaganda maskine fra TYSKLAND -HAN brugte nogenlunde samme stil !! pp

 37. Af lypeImmelty lypeImmelty

  -

  ??? ??????????! ????? ?? ???????? ?????? ??? ?????????? ????? ??????????? ?? 3000 ???????. ? ???????? ?? ? ????????? ???????, ?????????? ??????? ????????, ??????? ????????? ? ??????? ????????? ??????????. ??? ?????? – ??? ??????! ??????? ???? ??? ??????? ???????? + ????????? ?? ??????: [url=http://arendakvartir.ucoz.ua]???????? ? ??????[/url]
  .

Kommentarer er lukket.